Basen i vår produkt
Ett effektivt underhåll bygger på återkommande tillsyn samt kännedom om fastigheten, därför får varje bostadsrättsförening sin egen fastighetsskötare som utför tillsyn av fastigheten enligt det avtal som sluts. Våra tekniker arbetar områdesindelat så om olyckan skulle vara framme, t.ex. vid en vattenskada, så är våra röda bilar aldrig långt bort.

Vissa av våra kontrakt innebär fast bemanning flera dagar i veckan i större fastigheter medans andra utgörs av en enkel månadstillsyn med Jour & Kall verksamhet övrig tid. Vi lägger upp ert avtal så det passar er.

Mobigo
Varje arbete, rond, spik osv. registreras i vårt orderstöd. Via olika användargränssnitt så når teknikern, telefonisten på kundtjänst, arbetsledaren och kunden samma information i realtid. Avläsningar, underhållsplaner, besiktningsprotokoll, allt samlas på samma plats och är på så sätt mycket lättillgängligt för styrelsen eller fastighetsägaren.

Samarbete
Våra tekniker kan det mesta men kan inte göra allt. Efter över 40 år i branschen så har vi utvecklat flera samarbetsavtal med elektriker, VVS-företag, klottersanerare och ventilationsfirmor. Löpande servicearbeten sker smidigt under entreprenadansvar från oss vilket underlättar för Er som kund.

Varför ska ni välja denna tjänst från oss?
Vi säljer en produkt vi tror på och som vi har utvecklat i över 40 år. Vi är ekonomiskt stabila och utgör en trygg arbetsplats för våra anställda.  Vi tillhör mellansegmentet och passar stor som liten. Vi lindar inte in vår produkt i oändliga referensdokument för att kunna ta ut mer i avgifter. Vi finns tillgängliga.